Onze aanpak

Het Xdaylight proteïnedieet garandeert u niet alleen snel, maar vooral medisch/esthetisch verantwoord "afslanken in schoonheid". Ons uiteindelijke doel is om u finaal te brengen tot een evenwichtige, uitgebalanceerde gezonde voeding.

In al onze exclusieve XDL winkels staat een vakkundig team van ervaren diëtistes voor u klaar om u gratis, individueel en professioneel te begeleiden, te coachen en op te volgen. Ons gepersonaliseerde computerprogramma levert alle nodige parameters voor een perfecte weeganalyse, die borg zal staan om uw vooropgesteld gewichtsverlies te kunnen realiseren. Een afspraak maken is niet nodig; u komt langs wanneer het u best past.

Daarnaast beschikken alle XDL winkels over een "open keuken" zodat we u producten kunnen laten proeven of, indien u moeilijkheden zou ondervinden met het bereiden ervan, u kan vragen ze samen met ons te bereiden. Dit concept is dé ideale manier om nieuwe smaken te ontdekken.

Het gros van onze klanten bestempelt dit Xdaylight-concept als "uniek" in zijn soort !

Het XDL proteïnedieet

Het XDL proteïnedieet is een laag calorische afslankmethode die de opname van koolhydraten en vetten zo veel mogelijk wil beperken. Na ongeveer 2 dagen heeft het lichaam zijn suikerreserves opgebruikt en gaat het uit zijn vetreserves energie halen. Dit resulteert in natuurlijke verbranding/ketose.

Het praktisch gevolg van deze ketose biedt een dubbel voordeel:

Het hongergevoel verdwijnt einde dag 2, begin dag 3. Er ontstaat een gevoel van bijkomende energie; algemeen welzijn.

Daarnaast verzekert de aanwezigheid van proteïnen in onze XDL maaltijden niet alleen het behoud van uw spiermassa, wat essentieel is voor esthetische redenen, maar stimuleert tevens de elasticiteit van de huid om het volumeverlies te compenseren. Indien u het aantal maaltijden per dag respecteert dan garandeert het XDL proteïnedieet u dat u zal "afslanken in schoonheid".

In tegenstelling tot de meeste diëten zorgt het XDL proteïnedieet voor een zéér snel gewichtsverlies; een onmiddellijk resultaat. U kan in 14 dagen zelfs tot één confectiemaat verliezen.

Praktijk

Fase I: de strikte fase

In deze fase eet u enkel en alleen onze XDL producten, gecombineerd met groenten die in deze fase van het dieet zijn toegestaan. Een dame consumeert in deze fase van het dieet 4 à 5 maaltijden per dag + een extra snack (reep, chips, koekje,...). Bij een hongergevoel of bij lichte sportinspanningen mag u 1 extra XDL maaltijd nuttigen zonder dat dit enige negatieve invloed heeft op uw gewichtsverlies. Vermijd in elk geval van honger te lijden !

In principe blijft u in fase I tot u minimum 60% van uw gewenst gewichtsverlies bent afgeslankt.

Tevens adviseren we in gelijk welke fase van het XDL dieet 1.5 à 2 liter water te drinken om alle afbraakstoffen te verwijderen en een optimale vetverbranding te consolideren.

Fase II: de gematigde fase

In deze fase wordt één XDL maaltijd vervangen door een stukje mager vlees, vis of gevogelte. We raden u aan om in deze fase te blijven tot u 80% van uw gewenst gewichtsverlies bent afgeslankt.

Fase III: de overgangsfase

Deze fase is de onontbeerlijke schakel tussen de afslankingsfase en de terugkeer naar een gevarieerde en evenwichtige voeding. Tijdens deze fase gaat men de niet-toegelaten producten van Fase I & II stapsgewijs terug invoeren. Het aantal XDL maaltijden zal hierdoor progressief verminderen.

Uiteindelijk zal u in deze fase 100% van het door u vooropgestelde gewichtsverlies bereiken.

Fase IV: de stabilisatie fase

In deze fase bent u niet meer op dieet. Het is belangrijk het behoud van uw "nieuw" gewicht te verzekeren. Ook in deze fase mag u vrijblijvend onze diëtistes contacteren.